Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στα πλαίσια της βαριά ανύψωσης και της ειδικής μεταφοράς κυρίως στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.) στην βόρεια Ελλάδα το 1980. Με την πάροδο των χρόνων εξελιχτήκαμε σε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, παρέχοντας την απαιτούμενη προσπάθεια σε κάθε πρόκληση με επαγγελματισμό και ακρίβεια χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Έμπειρο και πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό διακεκριμένο για την υψηλή του επαγγελματική κατάρτιση, εξειδικευμένος εξοπλισμός συνοδευόμενος από πιστοποιητικά καταλληλότατος και περίπου 35 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας εγγυούνται ασφαλή και λεπτομερή ανύψωση, μεταφορά και συναρμολόγηση οποιουδήποτε εξοπλισμού. Η εταιρεία μας προσφέρει βαριά ανύψωση με μια μεγάλη γκάμα "all terrain" τηλεσκοπικών γερανών, αρθρωτών γερανών (παπαγάλων) και περονοφόρων όπως επίσης και ειδική μεταφορά με διάφορα είδη διαμορφούμενων νταλικών.

 


ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

Εταιρεια

Η εταιρεία μας προσφέρει βαριά ανύψωση με μια μεγάλη γκάμα "all terrain" τηλεσκοπικών γερανών, αρθρωτών γερανών (παπαγάλων) και περονοφόρων όπως επίσης και ειδική μεταφορά με διάφορα είδη διαμορφούμενων νταλικών.

Πληροφοριες

Ωραριο εργασιας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Δευ - Παρ: 08:30 π.μ. - 16:30 μ.μ.
Σάββατο:
08:30 π.μ. - 15:30 μ.μ.

Stay Connect

Menu